°C 0

3300 kuna za obitelj Kišan prikupljeno u kazalištu!

08.01.2018.

majai

Gradsko kazalište Jastrebarsko u suradnji s Centrom za kulturu Jastrebarsko organiziralo je u petak 5. siječnja 2018. humanitarnu predstavu za pomoć obitelji Kišan iz Vukšin Šipka, čija kuća je nedavno u potpunosti izgorjela u požaru.

Za jaskansku je publiku nastupila velika zvijezda hrvatskog kazališta Mia Begović, koja je ovom prilikom odigrala svoju monodramu „Sve što sam prešutjela“. Iznimni talent poznate glumice okupio je u publici velik broj naših sugrađana, koji su još jedanput dokazali kako Jaskanci imaju veliko srce i spremnost za pomoć drugima u nevolji. Ukupno je u ovoj humanitarnoj akciji prikupljeno 3300 kuna.

Inicijativu Gradskog kazališta Jastrebarsko podržali su grad Jastrebarsko, Centar za kulturu Jastrebarsko, svi jaskanski mediji, kao i Salon cvijeća „Kalina“. Gradsko kazalište Jastrebarsko dalo je svoj doprinos jednoj od najvećih humanitarnih akcija u povijesti našeg grada, uz nesebičan angažman članova koji su uložili svoj trud i vrijeme kako bi organizacija ovog gostovanja protekla uspješno. U godini u kojoj kazalište slavi 50. –tu obljetnicu svoga postojanja, pokazalo je kako uvijek stoji uz svoj grad, pokušavajući u dobrim i lošim vremenima dati svoj maksimum, a sve kako bi donijeli osmijeh na lica svojih sugrađana.

(GKJ)