°C 24

Antonia Juraj zablistala na Svjetskom natjecanju

29.05.2018.

Maja Ivčić

Na svjetskom plesnom natjecanju World Dance Star Baletni studio Jastrebarsko ove je godine predstavljala iznimno talentirana balerina, 11-godišnja Antonia Juraj. Među 7000 plesača i preko 20 zemalja, koliko ih se predstavilo, Antonia je u svojoj kategoriji zauzela odlično 7. mjesto.

Mlada predstavnica jaskanskog baletnog studija nastupila je u kategoriji Balet-djeca, hrabro je izašla na pozornicu i odlično otplesala solo varijaciju Aurore iz baleta Trnoružica. Uspješno 7. mjesto ostvarila je unatoč velikoj konkurenciji od 20 natjecateljice koje pohađaju profesionalne baletne škole.

-Bravo i iskrene čestitke našoj balerinici koja je odlično predstavljala ne samo Jastrebarsko i naš Baletni studio, nego i Hrvatsku, jer su u njenoj kategoriji bile samo ona i još jedna predstavnica Hrvatske. Pokazala je da je veliki borac i ponosna sam na nju! Veliko hvala njezinim roditeljima na nesebičnoj pomoći – istaknula je njena voditeljica i baletna pedagoginja Svetlana Lukić.

Jastrebarsko može biti ponosno što ima ovakvu malu balerinu velikog talenta. Čestitamo!

Galerija slika

Antonia Juraj zablistala na Svjetskom natjecanju Antonia Juraj zablistala na Svjetskom natjecanju Antonia Juraj zablistala na Svjetskom natjecanju Antonia Juraj zablistala na Svjetskom natjecanju Antonia Juraj zablistala na Svjetskom natjecanju Antonia Juraj zablistala na Svjetskom natjecanju Antonia Juraj zablistala na Svjetskom natjecanju