°C 26

Berislav Gregorić novi predsjednik Udruge policije branitelja Jastrebarsko

05.11.2018.

Maja Peranić

Udruga policije branitelja Jastrebarsko održala je svoju izvještajnu i izbornu godišnju skupštinu na kojoj je, između ostalog, izabrala i novog predsjednika Udruge.

Berislav Gregorić novi je predsjednik Udruge policije branitelja, za tajnika je izabran Miroslav Ilić, a članovi predsjedništva još su i Josip Kišić, Stjepan Badlaj, Dragutin Jurčin, Pavao Budinšćak i Ivan Stanko.

Ujedno su izabrani članovi Nadzornog odbora kojeg sada čine Nikola Bauer – predsjednik, Milan Pavić i Nenad Stanić, te Suda časti čiji su članovi Nikola Oslaković, Robert Kralj i Josip Benković.

Na Skupštini je opširno izvješće o radu u 2017. godini podnio, sada već bivši predsjednik Ivan Hodak koji je istaknuo i najvažnije projekte i aktivnosti od početka rada Udruge do danas. U proteklih dvanaest godina Udruga ostvarila odličnu suradnju s brojnim institucijama, udrugama, društvima i pojedincima s područja Jastrebarskog i šire, a njen dosadašnji predsjednik svima je zahvalio na suradnji.

Podneseno je i Financijsko izvješće te izvješće Nadzornog odbora i Suda časti koja su sva jednoglasno usvojena.

Skupština je bila prilika da se prisutnima predstavi knjiga Zdenka Vukovića Cene "Istine i laži o Jastrebarskom" čiji je Udruga nakladnik.

Na kraju su se prisutnima obratili uzvanici koji su svi redom čestitali novoizabranom rukovodstvu Udruge i zaželjeli im uspjeh u daljnjem radu. Među njima su bili Vladimir Posavec predsjednik Udruga hrvatskih dragovoljaca domovinskog rata Pešćenica-Zagreb, Đaić Ivo predsjednik Udruge branitelja policije Daruvar, Branko Tandarić predstavnik HVIDRA-e, Načelnik Policijske postaje Jastrebarsko Miroslav Patekar, načelnik Općine Klinča Sela Miljenko Vučković i Stipe Bućar, zamjenik gradonačelnika grada Jastrebarskog.

(foto: Udruga policije branitelja Jastrebarsko)