°C 19

Biznis akademija: Radionica digitalnog marketinga u Jaski

20.03.2018.

Maja Ivčić

U Jastrebarskom će se idućeg tjedna održati radionica na temu digitalnog marketinga namijenjena poduzetnicima i obrtnicima. Radionica je besplatna, a prijave su u tijeku.

Biznis akademija, platforma za edukaciju obrtnika i poduzetnika o digitalizaciji poslovanja, kreće s radionicama. Treća u nizu edukativnih radionica za vlasnike obrta i malih biznisa održat će se u Jastrebarskom, u prostorijama Centra za kulturu, 28. ožujka od 17 do 21 sati.

Predavanje će trajati 180 minuta, a vodit će ga stručnjaci za digitalni marketing i prodaju: docent dr.sc. Vatroslav Škare s Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu te Sanja Novak, mag.oec. Teme predavanje bit će kako digitalni marketing i prodaja mogu pomoći obrtima i malim biznisima, kakav je to digitalni marketing za obrte i male biznise te kako se povezati s potrošačima na društvenim mrežama.

-Radionica će vlasnicima obrta i malih biznisa pokazati odakle krenuti s primjenom digitalnog marketinga i prodaje te koje su metode najbolje za njihov biznis. Kroz interaktivno predavanje prikazat ćemo brojne praktične primjere i odgovoriti na najčešća pitanja s kojima se susreću obrtnici i mali biznisi. Cilj je da nakon radionice sudionici imaju punu sliku o mogućnostima digitalnog marketinga i prodaje te da nakon toga mogu odlučiti koje aktivnosti će dalje razvijati i provoditi u svakodnevnom poslovanju" - kaže  dr.sc. Vatroslav Škare

Prijaviti se možete ovdje.

(izvor: biznisakademija.hr)