°C 20

Bogat program za Dan Općine Klinča Sela

05.09.2018.

Maja Peranić

Općina Klinča Sela ovog vikenda slavi svoj dan. Kao i svake godine Dan Klinča Sela obilježava se na blagdan Male Gospe – 8. rujna, pa će se tim povodom u petak i subotu održati kulturni, sportski i zabavni program.

Proslava Dana Klinča Sela započet će u petak polaganjem vijenaca na mjesnom groblju te Svečanom sjednicom Općinskog vijeća. Kasnije toga dana, od 19 sati, u Klinča Selima će se otvoriti sajam poduzetnika i obrtnika koji će svi zainteresirani moći posjetiti i u subotu od 17 sati.

Povodom Dana Općine, na Trgu Franje Tuđmana, pored zgrade Općine u Klinča Selima će se održati zabavni program za sve mještane. U petak, od 21 sat najavljen je koncert Gospodara Tambura, a od 22 sata nastup TS Fijaker.

Subota je također bogata programom. Bit će tu tradicionalni nogometni turnir, pokazna vatrogasna vježba, natjecanje u potezanju užeta, te natjecanje u pripremi graha nakon kojeg ćete moći dobiti i svoju besplatnu porciju.
U večernjim satima najavljen je kulturnoumjetnički program u kojem će nastupiti KUD-ovi s područja općine, a od 21 sat zabava će se nastaviti uz glazbeni sastav "Barabe".

Dođite i zajedno proslavite Dan Općine Klinča Sela.

PROGRAM:

Petak:

19 sati – Sajam poduzetnika i obrtnika
21 sati – TS Gospodari tambura
22 sati – TS Fijaker

Subota:

10 sati – Tradicionalni nogometni turnir povodom Dana Općine – mjesto održavanja NK Zdenčina
17 sati – Sajam poduzetnika i obrtnika
17 sati – natjecanje u pripremi graha
17 sati – pokazna vatrogasna vježba VZO Klinča Sela
17, 45 sati – natjecanje u potezanju užeta
19 sati – nastupi KUD-ova
21 sati – Glazbeni sastav Barabe