°C 1

Čistili smeće u šumi Gović

13.11.2017.

majai

Članovi Društva za sport i rekreaciju Jastreb extreme organizirali su malu ekološku akciju čišćenja smeća u šumi Gović. Ova akcija okupila je dvadesetak članova društva i njihovih simpatizera, koji su s parkirališta ispred vojarne krenuli prema Goviću.

Organizatori su za sve okupljene osigurali vreće za smeće, gumene rukavice i bočice vode za okrjepu. U trosatnoj akciji prikupljena je velika količina otpada, te su označene još neke dodatne lokacije gdje su nesavjesni građani odlagali otpad.

-Prikupljeni otpad će tijekom tjedna poduzeće za odvoz otpada odvesti, a glomazni otpad s lokacija će se u koordinaciji s komunalnim redarstvom i Gradom Jastrebarsko također odvesti do reciklažnog dvorišta – ističu organizatori akcije te apeliraju na građane da otpad odlažu na za to predviđena mjesta.

-Glomazni otpad odvezite u reciklažna dvorišta, a našom zajedničkom šumom Gović samo hodajte, trčite, šetajte i uživajte u prirodi i ljepoti šume-poručili su.

Galerija slika

Čistili smeće u šumi Gović Čistili smeće u šumi Gović Čistili smeće u šumi Gović Čistili smeće u šumi Gović Čistili smeće u šumi Gović Čistili smeće u šumi Gović Čistili smeće u šumi Gović Čistili smeće u šumi Gović Čistili smeće u šumi Gović Čistili smeće u šumi Gović Čistili smeće u šumi Gović Čistili smeće u šumi Gović Čistili smeće u šumi Gović Čistili smeće u šumi Gović Čistili smeće u šumi Gović