°C 2

Crveni križ podijelio pakete za Uskrs

30.03.2018.

Redakcija

GDCK Jastrebarsko organiziralo je raspodjelu paketa za socijalno ugrožene stanovnike prema popisu Centra za socijalnu skrb na području općina Klinča Sela, Krašić, Pisarovina, Žumberak i na području grada Jastrebarsko.

Ukupno je podijeljeno 146 paketa koji su sadržavali suhe namirnice i higijenu, a obišli su 102 obitelji.

-Veliko hvala i SŠ „Jastrebarsko“ jer je organizirala Humanitarni malonogometni turnir, a prihod od 1.400,00 kn je uplaćen GDCK Jastrebarsko za kupnju uskršnjih paketa. Treba pohvaliti i bivše učenike Karla Mrakužića i Mateja Jambrovića koji već drugu godinu prate i sude cijeli turnir. Sve to ne bi bilo moguće bez organizatora, prof. Saše Rodića. Hvala divnim mladim ljudima- kazali su iz GDCK-a Jastrebarsko.Cijeli prošli tjedan dijelili su se paketi te obilazili terene i one obitelji kojima je pomoć najpotrebnija, a ništa to ne bi bilo moguće bez pomoći vrijednih volontera.

Ova akcija je vrijedna  svake pohvale, lijepo je pomagati drugima, pogotovo onima kojima je to za vrijeme ovih blagdana pomoć najpotrebnija.

(Foto: GDCK Jastrebarsko)

Galerija slika

Crveni križ podijelio pakete za Uskrs Crveni križ podijelio pakete za Uskrs Crveni križ podijelio pakete za Uskrs Crveni križ podijelio pakete za Uskrs Crveni križ podijelio pakete za Uskrs