°C 19

Desinečko Ivanje: Počele prijave za malonogometni turnir i KUP DVD-a

24.05.2018.

Redakcija

Tradicionalnu vatrogasnu, sportsku i kulturnu manifestaciju "Desinečko Ivanje" i ove godine organizira Dobrovoljno vatrogasno društvo Gornji Desinec te će se ona održati 17. lipnja. U sklopu manifestacije održat će se i vatrogasni malonogometni turnir te KUP natjecanje djece (pomlatka) od 6 do 12 godina za što se prijave primaju do 10. lipnja.

U tijeku su prijave za "13. vatrogasni malonogometni turnir DVD-a Gornji Desinec" na kojem mogu sudjelovati vatrogasne ekipe. Za najbolje ekipe na turniru tradicionalno su osigurane bogate nagrade, pehari za osvojena prva tri mjesta, te pehar i nagrada za najboljeg strijelca turnira.

Više o prijavama ekipa možete vidjeti ovdje.

U sklopu manifestacije „Desinečko Ivanje“ DVD Gornji Desinec organizira i "3. KUP DVD-a Gornji Desinec" vatrogasno natjecanje djece (pomlatka) od 6 do 12 godina, a već tradicionalno i kulturno umjetnički program u popodnevnim satima.

Detaljnije o prijavama natjecateljskih odjeljenja pročitajte ovdje.

Nakon bogatog sportskog, vatrogasnog i kulturnog programa u večernjim satima tradicionalno će se održati i vatrogasna zabava uz grupu BOTTO.

Rok prijave natjecateljskih odjeljenja za malonogometni turnir i vatrogasno natjecanje djece je do 10. lipnja 2018. godine putem e-mail adrese: vedran.boricevic@gmail.com ili na broj telefona 098/77 52 77 (zapovjednik DVD-a Gornji Desinec Vedran Boričević).

(VZGJ)