°C 24

Dovedite klince na druženje i besplatne radionice

14.03.2019.

Redakcija

Pozivaju se najmlađi članovi Narodne knjižnice i čitaonice Jastrebarsko da se pridruže kreativnim radionicama koje će se održavati svakog trećeg ponedjeljka u mjesecu na dječjem odjelu Narodne knjižnice i čitaonice Jastrebarsko. Radionice su namijenjene uzrastu od 4 do 8 godina, a cilj im je kroz razigranu atmosferu njegovati dječju maštu.

Svaka će radionica biti inspirirana određenim događajem, godišnjim dobom, blagdanom ili odabranom temom te će biti podijeljena u dva dijela – prvi dio druženja je pričaonica, a drugi radionica. Budući da čitanje potiče maštu i kreativnost te da su knjige odličan izvor novih ideja i portal u nove svjetove, priča će potaknuti naše male polaznike da se kreativno izraze.

Prva radionica održat će se u ponedjeljak, 18. ožujka u 18.15 sati, a tema radionice je duga – jedna od najljepših i od davnina najmisterioznijih pojava u prirodi. Radionice su otvorenog tipa i u potpunosti besplatne za sve! Sav materijal potreban za radionicu osiguran je od strane Centra za kulturu Jastrebarsko.

U sklopu radionice polaznici će samostalno izrađivati različite rukotvorine i to uz animaciju voditeljice Lee Đido Božak i knjižničarki Natalije Bakšić i Sanje Stipanec. Nakon radionice, svi će zainteresirani moći pogledati dječje radove u izložbenom dijelu knjižnice.

-Ukoliko dođe do određenih promjena vezano uz mjesto i vrijeme održavanja radionica, bit ćete pravovremeno obaviješteni putem naših mrežnih stranica. Sljedeći termini radionica su: 15. travnja, 20. svibnja i 17. lipnja- kazali su iz Narodne knjižnice i čitaonice Jastrebarsko.

(Foto: arhiva)

 

Galerija slika

Dovedite klince na druženje i besplatne radionice