°C 22

DVD Črnilovac: 14 000 kuna za novu vatrogasnu opremu

15.03.2019.

Redakcija

U  prostorijama DVD-a Črnilovac održana je 63. redovna sjednica Skupštine Dobrovoljnog vatrogasnog društva Črnilovac.  Budući je 8. ožujka Dan žena, članovi DVD-a Črnilovac, u suradnji sa Gradom Jaskom, darovali su sve prisutne pripadnice ljepšeg spola buketom cvijeća.

Nakon uvodnih riječi, puštanja grijanja i darovanja cvijećem, Skupštinu je vodio Predsjednik Bojan Pozderac. Izvješćem u radu vidljivo je bilo da su članovi DVD-a Črnilovac u 2018. godini bili dosta aktivni. Prisustvovali smo trima intervencijama, dvjema pokaznim vježbama, osposobljavanjima, bavili se društvenim i kulturnim radom kao i sportskim susretima, uređivali okoliš oko doma a i prostorija unutar doma, sklapali nova prijateljstva sa ostalim Društvima a kupili smo i vatrogasnu opremu u vrijednosti 4000 kuna koje smo dobili od VZZŽ nakon zadovoljavanja njihovih postavljenih kriterija.

Na sjednici su podijljene zahvalnice, spomenice, plamenice i medalje zaslužnim članovima.

-Na Sjednici nam je dodijeljena vatrogasna oprema od VZG Jastrebarsko u vrijednosti više od 14 000 kuna a za koju je Zajednica dobila sredstva prijavljivanjem na natječaj. DVD Črnilovac broji 34 člana a od toga ih je trenutno 11 operativnih. Imamo članove koji imaju položeno za strojara, za izolacijske aparate kao i voditelja vatrogasne mladeži-kazali su iz DVD-a Črnilovac.

Prisutnima je prezentiran plan rada kao i plan prihoda i rashoda za nadolazeće razdoblje.

Skupštinu su svojim dolaskom uveličali gradonačelnik Grada Jastrebarsko Zvonimir Novosel sa svojim zamjenicima Stipom Bučarom i Domagojem Šlatom, Dopredsjednik VZGJ Mladen Boričević, direktor Vatroprometa Nenad Radojčić, kao i predstavnici DVD-a Ilova, DVD-a Belčići, DVD-a Jastrebarsko, DVD-a Petkov breg, DVD-a Sv. Jana, DVD-a Novaki Petrovinski, DVD- Pešćenik (iz Koprivnice), DVD-a Malunje-Hrastje, DVD-a Volavje i DVD-a Pribić a posebno nas je razveselio što su nam se pridružile i članice Udruga žena Šumarice Pešćenik.

(Foto: DVD Črnilovac)

Galerija slika

DVD Črnilovac: 14 000 kuna za novu vatrogasnu opremu DVD Črnilovac: 14 000 kuna za novu vatrogasnu opremu DVD Črnilovac: 14 000 kuna za novu vatrogasnu opremu DVD Črnilovac: 14 000 kuna za novu vatrogasnu opremu DVD Črnilovac: 14 000 kuna za novu vatrogasnu opremu DVD Črnilovac: 14 000 kuna za novu vatrogasnu opremu DVD Črnilovac: 14 000 kuna za novu vatrogasnu opremu DVD Črnilovac: 14 000 kuna za novu vatrogasnu opremu DVD Črnilovac: 14 000 kuna za novu vatrogasnu opremu DVD Črnilovac: 14 000 kuna za novu vatrogasnu opremu DVD Črnilovac: 14 000 kuna za novu vatrogasnu opremu DVD Črnilovac: 14 000 kuna za novu vatrogasnu opremu