°C 3

DVD Jastrebarsko i Svetojanske mažoretkinje laureati Zagrebačke županije

18.07.2019.

Redakcija

Na jučerašnjoj svečanoj sjednici u povodu Dana Zagrebačke županije tradicionalno su uručena ovogodišnja županijska javna priznanja. Među dobitnicima su Dobrovoljno vatrogasno društvo Jastrebarsko i Svetojanske mažoretkinje.

DVD Jastrebarsko dobilo je Povelju Zagrebačke županije za naročite uspjehe u području društvenog i javnog života, a Svetojanske mažoretkinje Nagradu za iznimna dostignuća u proteklom jednogodišnjem razdoblju.

- Primili smo Povelju Zagrebačke županije za naročite uspjehe u području društvenog i javnog života. Zahvaljujemo se Zagrebačkoj županiji što su prepoznali djelovanje našeg društva kroz posljednjih 130 godina i zahvaljujemo se Gradsko Kazalište Jastrebarsko koje nas je predložilo za ovu Povelju. Čestitamo svima nagrađenima, a posebno Svetojanske mažoretkinje koje su primile Diplomu Zagrebačke županije za iznimna dostignuća!- komentirali su članovi DVD-a Jastrebarsko. 

Na danas održanoj Svečanoj sjednici Županijske skupštine dodijeljena nam je Nagrada za iznimna dostignuća i doprinos razvoju mažoret plesa od značenja za Zagrebačku županiju.
Prije svega moramo zahvaliti predlagatelju i članovima Skupštine koji su nam ukazali čast i izglasali nagradu. Veliko hvala i svima koji su bili uz nas, ne samo u protekloj godini, već i u našem dosadašnjem radu, a bez kojih ni protekla godina ne bi bila toliko uspješna. Hvala našim roditeljima, sponzorima, našem gradu Jastrebarsko koji je uvijek uz nas, a veliko hvala i Zagrebačkoj županiji koja je prepoznala trud i zalaganje te nam pružila podršku u našim projektima, posebice u protekloj godini. Posebne čestitke upućujemo DVD-u Jastrebarsko koji je primio Povelju Zagrebačke županije. Nadamo se da se dobra suradnja nastavlja i u budućnosti, a mi ćemo se našim radom i rezultatima potruditi opravdati povjerenje svih. - izjavile su Svetojanske mažoretkinje. 

Ukupno je uručeno 10 Povelja i Nagrada pojedincima i institucijama s područja cijele Županije, kao i nagrada  za životno djelo, koju je ove godine dobio kipar, slikar i kulturni djelatnik Dragutin Grgas – Beli iz Zaprešića.

Foto: DVD Jastrebarsko i Svetojanske mažoretkinje

Galerija slika

DVD Jastrebarsko i Svetojanske mažoretkinje laureati Zagrebačke županije DVD Jastrebarsko i Svetojanske mažoretkinje laureati Zagrebačke županije DVD Jastrebarsko i Svetojanske mažoretkinje laureati Zagrebačke županije DVD Jastrebarsko i Svetojanske mažoretkinje laureati Zagrebačke županije