°C 12

DVD Krašić održao 125. godišnju skupštinu, okupilo se 40 vatrogasnih društava

05.02.2020.

Redakcija

U subotu, 01. veljače u punoj dvorani Vatrogasnoga doma u Krašiću održana je 125. po redu godišnja skupština DVD-a Krašić.

Skupštini je nazočilo gotovo 40. prijateljskih Vatrogasnih društava, među njima i predstavnici DVD-a Komletinci iz Vukovarsko-Srijemske županije, koji su po prvi puta prisustvovali skupštini društva u Krašiću. DVD Krašić i DVD Komletinci sklopili su posebnu povelju prijateljstva u mjesecu rujnu prošle godine, nakon što su se pobratimile općina Krašić i grad Otok u kojem se nalazi i selo Komletinci.

Skupštini su još nazočili gospodin Herček ispred Zagrebačke županije, kao i predsjednik i zapovjednik VZO Krašić, te načelnik općine Krašić. Na kraju skupštine velečasni Vučak blagoslovio je sve vatrogasce i vatrogasni dom.

Galerija slika

DVD Krašić održao 125. godišnju skupštinu, okupilo se 40 vatrogasnih društava DVD Krašić održao 125. godišnju skupštinu, okupilo se 40 vatrogasnih društava DVD Krašić održao 125. godišnju skupštinu, okupilo se 40 vatrogasnih društava DVD Krašić održao 125. godišnju skupštinu, okupilo se 40 vatrogasnih društava DVD Krašić održao 125. godišnju skupštinu, okupilo se 40 vatrogasnih društava