°C 9

DVD Novaki: Prodavali suvenire na utakmici Medveščaka

07.11.2017.

majai

Vođeni Konfucijevom izrekom „Tko želi osigurati dobro drugima već je osigurao dobro sebi.", mali i veliki članovi DVD-a Novaki u nedjelju su sudjelovali na utakmici KHL Medveščaka Zagreb protiv kluba HCB Südtirol Alperia (Foxes) gdje su prodajom ručno izrađenih suvenira skupljali sredstva za pomoć vatrogascima.

Novačani su prodavali ručno rađene suvenire punjene lavandom, koje je izrađivao njihov pomladak prošle i ove godine te tako pokazali svoju nesebičnu brigu i pomoć za druge.

-Suveniri su naravno bili u temi tj. vatrogastvu. Tako da se na našem štandu moglo pronaći svega, od vatrogaskinja, koje su planule brzinom svjetlosti, vatrogasaca, vatrogasnih vozila, hidranata, aparata za gašenje te plamena – objasnili su iz DVD-a Novaki.

Suveniri su se prodavali po simboličnih 20 kuna od čega je 10 kuna bilo namijenjeno za akciju „Pošumimo Hrvatsku zajedno“, dok je preostalih 10 kuna išlo za DVD Podstrana kako bi si mogli kupiti neophodnu vatrogasnu opremu.

Pobjeda je tako u nedjelju bila dvostruka jer osim što je Medveščak pobijedio Lisce sa 7:3 i popeo se na 4. mjesto EBEL lige, od ukupne prodaje suvenira Novačani su skupili 1400 kuna.

-Hvala svima koji ste poduprli našu i odvojili 20 kuna za akcije. Mi možda jesmo malo društvo ali u ovakvim situacijama pokazujemo da imamo velika srca – poručili su iz DVD-a Novaki.

(foto: DVD Novaki)

Galerija slika

DVD Novaki: Prodavali suvenire na utakmici Medveščaka DVD Novaki: Prodavali suvenire na utakmici Medveščaka DVD Novaki: Prodavali suvenire na utakmici Medveščaka DVD Novaki: Prodavali suvenire na utakmici Medveščaka DVD Novaki: Prodavali suvenire na utakmici Medveščaka DVD Novaki: Prodavali suvenire na utakmici Medveščaka DVD Novaki: Prodavali suvenire na utakmici Medveščaka DVD Novaki: Prodavali suvenire na utakmici Medveščaka DVD Novaki: Prodavali suvenire na utakmici Medveščaka DVD Novaki: Prodavali suvenire na utakmici Medveščaka DVD Novaki: Prodavali suvenire na utakmici Medveščaka DVD Novaki: Prodavali suvenire na utakmici Medveščaka