°C 19

FOTO: Jesen obojila krašićki trg

24.09.2018.

Maja Peranić

Jesen je stigla u susjedni nam Krašić gdje su vrijedni članovi KUD-a Josip Torbar te Krašićke mažoretkinje u suradnji s Turističkom zajednicom upriličili malu ‘Jesensku priču’.

Trg je uređen povodom nadolazećih događanja proslave 20. obljetnice beatifikacije blaženog Alojzija Stepinca i obilježavanja ‘Dana kruha’. Krase ga tako brojni plodovi jeseni i lišća, a ugođaju će zasigurno doprinijeti i bale slame, stari drveni kotač dok posebnu pozornost privlače umorni djed i bakica koji sjede na klupici, nakon što su se vratili iz berbe kukuruza.



Djeca iz vrtića su prva koja su jesenski kutak iskoristila za igru i druženje na lijepom toplom vremenu.



-Jesenska priča na trgu je samo nastavak kreativnih radova koji u našu općinu donose jesenski ugođaj i doprinose uređenju općine. Pozivamo Vas da nam se pridružite u nedjelju 7. listopada 2018. od 7:30 sati ujutro na „Danima kruha“ u Krašiću, a potom i na svetu misu u 8 sati, sigurno ćete pronaći nešto za sebe – poručuju iz Turističke zajednice Općine Krašić.



Dan je to zahvale majci prirodi na svim plodovima, radostima, uspjesima i darovima kojima smo tijekom godine bili podareni i dio kojih će se moći vidjeti.

Galerija slika

FOTO: Jesen obojila krašićki trg FOTO: Jesen obojila krašićki trg FOTO: Jesen obojila krašićki trg FOTO: Jesen obojila krašićki trg FOTO: Jesen obojila krašićki trg FOTO: Jesen obojila krašićki trg FOTO: Jesen obojila krašićki trg