°C 21

Glazbeni i likovni programi i ove godine u Centru za kulturu

20.09.2018.

Maja Peranić

Centar za kulturu Jastrebarsko i ove godine organizira umjetničke programe.

-Glazbeni vrtić organiziramo za naše najmlađe sugrađane koji će, pod budnim okom, voditi voditeljica glazbene poduke, magistra Manuela Budišćak. Naši najmlađi će poticati svoju kreativnost kroz tečajeve plesa, pjevanja, glume, upoznavati se s glazbenim instrumentima, snimati spotove u našem studiju te brojne druge aktivnosti koje će, uz razvoj kreativnosti, biti od koristi našoj djeci u njihovom daljnjem razvoju – poručuju iz Centra za kulturu.

Unutar Centra će i dalje djelovati Mješoviti pjevački zbor Ad Hoc koji će svojim nastupima upotpunjavati kulturnu ponudu grada. Osim glazbenih programa i ove će se godine održati tečaj slikanja pod vodstvom profesorice likovnih umjetnosti Helene Schultheis Edgeler. Prva dva susreta će se održati 22. i 29. rujna, s početkom u 10 sati.

Prijave za ove programe moguće je izvršiti telefonski na br. 01/6821126 ili e-mailom: prijave@czk-jastrebarsko.hr ili osobno u Centru za kulturu.

Galerija slika

Glazbeni i likovni programi i ove godine u Centru za kulturu Glazbeni i likovni programi i ove godine u Centru za kulturu