°C 19

Gospodari Tambura snimili novi spot

20.04.2017.

majai

Njihov treći singl je romantična balada za koju su Gospodari tambura spot snimili u Princess centru u Jastrebarskom.

Polako, ali sigurno, svoje mjesto na glazbenoj sceni pronalazi jaskanski tamburaški sastav Gospodari tambura. Nakon prošlogodišnjih hitova, prvijenca "Nije krivo more" i "Lažu" s kojima su se predstavili široj publici, ovih su dana snimili spot za svoj treći singl.

Riječ je o pjesmi "Ne mogu bez tebe" za koju tekst i glazbu ponovo potpisuje Mario Vestić, dok su aranžman Gospodari tambura, kao i dosad, radili sami, a diskograf je Croatia Records. Pjesma je snimana u studiju Tonija Lovića, spot je snimio Marko Zeljković Zelja, a sve ih okuplja i drži na oku prmotorica Dajana Podolski Gračanin.

Ovoga puta radi se o baladi koja će zasigurno osvojiti srca brojnim pripadnicama ljepšeg spola.

-Prve dvije pjesme su bile življe, ovo je jako lijepa balada koja ženu prikazuje na jedan vrlo lijep, romantičan i profinjen način pa je i cijeli spot na takav način sniman. Bit će prigodna za rođendane, Valentinovo, godišnjice jer predstavlja bilo koji oblik ljubavi, ljepote i dobrote. Posvećena je svakoj ženi, a i svatko tko voli ženu naći će riječi kojih se možda ne bi sam sjetio da joj kaže – opisala nam je promotorica Dajana Podolski Gračanin.

Za lokaciju snimanja novog spota Gospodari tambura ponovo su odabrali svoje rodno Jastrebarsko, a za pravu romantičnu atmosferu poslužile su im prostorije Princess centra. Ondje se, kako su nam kazali, nova ljubavna pjesma u potpunosti stopila s ambijentom, a naši tamburaši osjećali su se ugodno jer su na domaćem terenu.

-Iako oni dugo sviraju, ovo su im ipak prvi koraci prema profesionalnom, rade svoj prvi album, a uvijek osjetim njihovu emotivnost kad se radi o njihovom rodnom kraju koji žele prikazati na lijep način – kazala je Podolski Gračanin dodavši kako su se dečki izvrsno snašli nastupivši u elegantnim odjelima koja su postala dio njihovog imidža "elegantnih tamburaša".

-Pokazali su doista da im to jako dobro pristaje! Romantični su i mislim da će se to jako dobro u spotu vidjeti.Treba emociju pjesme znati prenijeti, a prilikom snimanja se stvorila prava "simfonija prostora". To će sigurno osjetiti publika koja će slušati pjesmu i gledati spot – rekla je promotorica Gospodara tambura.

Izlazak novog spota očekuje se uskoro, a novi singl Gospodari tambura najavljuju već za ovo ljeto. Također se nadaju da će do kraja godina ili početkom iduće svečano izaći i njihov album prvijenac kojeg zasigurno s nestrpljenjem očekuje jaskanska, ali i šira publika.

U iščekivanju novog spota uživajte u njihovoj pjesmi "Lažu" za koju je spot također sniman na području Jastrebarskog.