°C 3

HULJS Jastrebarsko organizira odlazak na Ski&Snowboard festival

15.01.2019.

Redakcija

Jaskanski zaljubljenici u zimske sportove okupljeni u Hrvatsku udrugu ljubitelja skijanja organiziraju odlazak na Ski&Snowboard festival koji će se održati u subotu, 26. siječnja u Nassfeldu.

Organizatori pozivaju stoga sve ljubitelje skijanja i one koji će to tek postati, da se pridruže festivalu na koji se organizirano kreće iz Jaske i Karlovca. Kotizacija za autobus iznosi 200 kn, ski pass za odrasle je 31,00 EUR ,dok je za djecu 15,50 EUR. Prijava za utrku nije potrebna, može se natjecati tko god poželi, a broj natjecatelja ograničen je 64.

​Ove skijaške sezone organizirana je i škola skijanja koju će voditi međunarodni učitelji skijanja, te će vas naučiti prve skijaške korake ili unaprijediti vaše skijaško znanje u naprednoj grupi. Cijena škole skijanja je 375 kn (50 eura) po osobi, a uključuje po 3 sata škole skijanja s demonstratorom u grupi do maksimalno 5 ljudi. Prijava za školu skijanja možete ispuniti ovdje.

Osim uobičajenog skijaškog dana, ovog puta na ski festivalu održat će se i uzbudljiva utrka „HULJS GoPro paralelni veleslalom".  Nakon utrke dodijeliti će se nagrade i priznanja najboljim skijašima i snowborderima, nakon dodjele slijedi party gdje će sve okupljene zabavljati DJ Juky.

Sve informacije o prijavi i ostalim detaljima možete vidjeti ovdje ili na broj 098 232 482.