°C 26

I Snježna kraljica na jaskanskoj pozornici

14.12.2017.

majai

Predstava Snježna kraljica oduševit će vaše mališane u subotu s početkom u 11 sati u Domu kulture Jastrebarsko. Cijena ulaznice je 10 kuna.

‘Priča mi se priča’ projekt je Teatra Poco Loco čiji su članovi poznata lica dječjih emisija – Dunja Fajdić iz Školskog sata, Dean Krivačić i Zrinka Kušević iz TV vrtića, tv i kazališni glumci poput Maje Katić, argentinska režiserka Renata Carola Gatica i mnogi drugi. Oni na jedinstven način djeci pričaju priče.

Uz sjajnu glumačku postavu i ‘žive ilustracije’, odnosno slike projicirane na zidu, svaku bajku prati glazba uživo tako djeca svaki put mogu upoznati i novi instrument – lutnju, flautu, harfu i dr. koje glazbenici predstavljaju nakon što priča završi.

Tako pričanja priče djeca povezuju sadržaj s određenom audiovizualnom senzacijom i u najranijoj dobi dobivaju priliku upoznati različita glazbala. U stalnom kontaktu s djecom, roditeljima i odgajateljima, članovi Teatra Poco Loco iz priče u priču istražuju proces pripovijedanja, te uvode djecu u iskustvo sudjelovanja u kazališnoj predstavi.

Izvođači su Maja Katić, Zrinka Kušević, Petar Cvirn, Lea Đido, Dunja Fajdić, Renata Carola Gatica, Anja Kostanjšak, a instrument koji će predstaviti je violončelo.