°C 9

Jaskanac osvojio 135 000 kuna na Potjeri!

18.04.2017.

majai

Ivan Borković iz Domagovića osvojio je 135 000 kuna na popularnom TV kvizu "Potjera". Njegova pobjeda još je slađa jer je u "završnoj Potjeri" nastupio sam, a osvojio dosad najveći iznos kao jedini natjecatelj.

Jedan na jedan protiv lovkinje Morane Zibar našao se Jaskanac Ivan Borković, pravnik iz Domagovića, u popularnom TV kvizu "Potjera", i pobijedio je! Njegova pobjeda ući će u povijest jer odlazi kući sa 135 000 kuna što je dosad najveći iznos koji je jedan natjecatelj osvojio ostavši sam u "završnoj Potjeri".

Ta je epizoda popularnog kviza emitirana jučer, a uz našeg sugrađanina protiv lovkinje su se borila još trojica natjecatelja koje je Zibar vješto izbacila prije završnog kruga. Kako je bilo vidljivo u nastavku igre, lovkinji je koncentracija pala, a upravo tada je na red došao Jaskanac Ivan kao posljednji natjecatelj.

U "završnoj Potjeri" Ivan je imao tek 6 koraka prednosti pred lovkinjom koja je, na čuđenje voditelja i gledatelja dala deset krivih odgovora te nije uspjela "uhvatiti" Jaskanca.

Tako je povjesnu "Potjeru" obilježila pobjeda našeg sugrađanina kojemu od srca čestitamo!

 

 

(foto: screenshot Youtube)