°C 22

Jaskanci navalili na tečaj krojenja! Organizirat će se nove grupe

06.11.2018.

Maja Peranić

Dobre vijesti stižu iz Centra za kulturu. Novi tečaj krojenja koji je ondje započeo ovih dana naišao je na velik interes građana te se najavljuju i nove grupe kako bi se pohađanje tečaja omogućilo što većem broju ljudi.

Iz Centra za kulturu kažu kako je tečaj krojenja i šivanja pravi hit, a prvi, koji je započeo 3. studenog trajat će do 22. prosinca.

-Tečaj se provodi subotom u prijepodnevnim satima, a polaznici će tijekom 30 sati naučiti izrađivati i krojiti jastučnice, skratiti i porubiti odjevne predmete, mijenjati zatvarač na odjeći, uzimati krojeve iz časopisa, krojiti i šivati suknje i torbe te predmete prema vlastitom izboru i potrebi-kazali su iz Centra za kulturu.

Zbog velikog interesa organizira se i druga grupa polaznika koja je također, kako doznajemo već skoro popunjena.

-U tijeku su upisi za drugu grupu polaznika, a novi tečaj će početi u siječnju. Budući da je i ta grupa već skoro popunjena, ako bude interesa, organizirat ćemo novi tečaj i u ožujku – istaknuli su iz Centra.

Za sve željne usavršavanja stečenih znanja i vještina Centar za kulturu najavio je kako će organizirati i Napredni tečaj krojenja i šivanja, a svim polaznicama žele puno uspjeha i primjenu naučenog u praksi.

(foto: CZK Jastrebarsko)