°C 25

Jaskanci uvjereni u pobjedu Vatrenih! I danas tekma u Perivoju!

11.07.2018.

Maja Peranić

Nogometna euforija sve nas je obuzela, a brojni Jaskanci uvjereni su kako Hrvatska reprezentacija ide u finale Svjetskog nogometnog prvenstva. Pokazuju to i rezultati ankete na našem portalu koji su nakon pobjede nad Rusijom još više porasli u korist naših Vatrenih.

Većina Jaskanaca koji su odgovorili na naše anketno pitanje, objavljeno još na početku osmine finala, sigurna je da će prvak svijeta u nogometu postati upravo Hrvatska. Nakon svake utakmice brojke u korist Vatrenih sve su više rasle. Do prije dva dana – 9. srpnja za našu reprezentaciju glas je dalo 134 čitatelja (67%), da bi do danas brojke narasle na 189 (76,5%) i dalje rastu!

Od ostalih reprezentacija Jaskanci su, tijekom prvenstva, najviše povjerenja imali u Brazil (10,5%) koji je ispao u četvrtini finala nakon što ga je svladala Belgija za koju je također glasovalo dosta građana (5,5%) i koja do jučer nalazila na trećem mjestu kad su u pitanju polufinalisti. No njezinim jučerašnjim porazom porasle su brojke u korist Francuske kojoj prednost daje 13% naših čitatelja dok je samo 3,6% onih koji misle da će prvak biti Engleska.

No vjerujemo kako se većina Jaskanaca nije prevarila i kako će Hrvatska večeras pobijediti Englesku i ući u finale Svjetskog nogometnog prvenstva. Utakmicu ćete i ovog puta moći pratiti u Perivoju Erdödy na velikom video ekranu, a zbog loših vremenskih prilika prostor je natkriven šatorom tako da malo kiše nikako neće spriječiti vatrene jaskanske navijače da složno navijaju!

Utakmica počinje u 20 sati! Naprijed Vatreni!

(foto1: Hrvatska nogometna reprezentacija FB/foto2: JASKAdanas/foto3: Grad Jastrebarsko)