°C 20

Jaskancu Zdenku Šemberu Zlatna Statua Obrtničke komore Zagreb

14.03.2019.

Redakcija

Povodom obilježavanja Dana Obrtničke komore Zagreba, na svečanoj sjednici Komora je dodijelila nagrade i priznanja uglednim i uspješnim obrtnicima, institucijama, kao i poslovnim partnerima za postignute uspjehe u prethodnom razdoblju, poduzetnička postignuća te promicanje i potporu odvjetništvu.

Najviše priznanje - „Zlatna Statua Obrtničke komore Zagreb s pisanim priznanjem“, na prijedlog Upravnog odbora Udruženja obrtnika Jastrebarsko, koja se dodjeljuje za postignute značajne poslovne rezultate u obrtu, očuvanje i unaprjeđenje vještina i znanja deficitarnih, umjetničkih i tradicijskih obrta, izniman doprinos u razvoju obrtničkog sustava i promidžbu obrtništva, uručena je Zdenku Šemberu za uglednog, uspješnog i časnog obrtnika, postignute značajne poslovne rezultate u obrtu, inovacije i očuvanje obiteljske tradicije.

„Zlatna diploma Obrtničke komore Zagreb“, na prijedlog Upravnog odbora Udruženja, uručena je Draženu Paveku za uspješan dugogodišnji rad, promidžbu obrtništva i razvoj komorskog sustava. Svojim radom (neprekidno obavljanje obrta 30 godina), znanjem i zalaganjem vlasnik ugostiteljskog obrta, postigao je značajne poslovne rezultate, a svojim djelovanjem dao je značajan doprinos razvoju i promicanju obrta i obrtništva u cjelini.

Dodjeli priznanja povodom 24. Dana Obrtničke komore Zagreb nazočili su zamjenica župana Zagrebačke županije, Nadica Žužak, predstavnici jaskanskog Udruženja Stipe Bučar, koji je ujedno i zamjenik gradonačelnika grada Jastrebarskog, i Monika Čunko, ravnateljica Srednje škole Jastrebarsko, Đurđica Lončarić te supruge nagrađenih gđa. Ivanka Šember i gđa. Marijana Pavek.

(Foto: UO Jastrebarsko)

Galerija slika

Jaskancu Zdenku Šemberu Zlatna Statua Obrtničke komore Zagreb Jaskancu Zdenku Šemberu Zlatna Statua Obrtničke komore Zagreb