°C 19

Jaskanske balerine vratile se iz Poreča pune nagrada

09.04.2019.

Redakcija

Prošli vikend od 5. do 7. travnja u Poreču je održano po prvi put Međunarodno plesno natjecanje. Dance Fest Poreč organiziran je kroz dugogodišnju suradnju plesača USB Poreč i organizacije Dance Fest Novi Sad. Na plesnom natjecanju sudjelovala su plesna studija iz šest država: Slovenije, Hrvatske, Srbije, Makedonije, Slovačke i Austrije.

Među njima je sudjelovao i Baletni studio Jastrebarsko s pet koreografija u kategorijama Classical Ballet, National/ Etno i Contemporary Modern.

Balerine su uspjele osvojiti odlična mjesta. U kategoriji Balet dva prva mjesta i jedno drugo, a u kategoriji National/Etno drugo mjesto. Mlada i talentirana balerina Antonia Juraj nastupila je odlično u gustoj konkurenciji od 15 djevojaka i uspjela je osvojiti 9 mjesto i to po prvi put sa svojom koreografijom All of me.

Osim natjecanja preko 2.000 plesača bili su organizirani i edukativni seminari iz raznih plesnih stilova, koje su održali suci koji su kasnije bili u žiriju.

Voditeljica Baletnog studija Jastrebarsko Svetlana Lukić nagrađena je od stručnog žirija specijalnom nagradom od 400 eura za pedagoški rad.

Čestitke svim balerinama i njihovoj voditeljici.

Uz dvadesetu obljetnicu Baletnog studija Jastrebarsko, ovo priznanje došlo je u pravom trenutku.

Galerija slika

Jaskanske balerine vratile se iz Poreča pune nagrada Jaskanske balerine vratile se iz Poreča pune nagrada Jaskanske balerine vratile se iz Poreča pune nagrada Jaskanske balerine vratile se iz Poreča pune nagrada Jaskanske balerine vratile se iz Poreča pune nagrada Jaskanske balerine vratile se iz Poreča pune nagrada Jaskanske balerine vratile se iz Poreča pune nagrada Jaskanske balerine vratile se iz Poreča pune nagrada