°C 12

Jaskanski bal pod maskama za sve generacije

06.02.2020.

Redakcija

Grad Jastrebarsko i Turistička zajednica ove godine, u sklopu Fašnika u Jaski, organiziraju Bal pod maskama, koji će se održati u nedjelju 23. veljače 2020. godine u dvorani Srednje škole Jastrebarsko.

Tradicionalna šarena fašnička povorka ove će godine krenuti u 16:30 sati sa Strossmayerovog trga, a svi sudionici iste defilirati će glavnom jaskanskom ulicom sve do dvorane Srednje škole Jastrebarsko, gdje će pak biti organiziran bogati program za sve generacije. U sportskoj dvorani, od 17 do 19 sati sve prijavljene skupine, od onih vrtićkih, osnovnoškolskih, srednjoškolskih, pa sve do odraslih, imat će se priliku predstaviti publici, a za one koji će ove godine biti najkreativniji, u svojim kategorijama, osvojiti će vrijedne novčane nagrade, a koje su osigurali organizatori.

Tijekom službenog dijela, one najmlađe će zabavljati mađioničari i animatori, a oni malo stariji imat će priliku uživati u programu uz DJ-a. Za vrijeme službenog dijela na parket dvorane moći će ući svi zamaskirani, dok će ostali program moći pratiti sa tribina. Po završetku službenog dijela, iza 19 sati, počet će i Bal pod maskama, a za odličnu atmosferu pobrinut će se DarMar band. Za sve koji u nedjelju dođu u dvoranu, organizator će osigurati fine fašničke krafne, a svi zainteresirani imat će priliku i oslikati lice prema svojoj želji, a kako bi spremni mogli dočekati večernji Bal pod maskama.

-Bogati program uz ugostiteljsku ponudu, glazbene i zabavne sadržaje, za ovogodišnji nezaboravan provod i obilje smijeha prvenstveno će se pobrinuti fašničke grupe, a koje ovim putem pozivamo da se na vrijeme prijave kako bi imale priliku sudjelovati u izboru onih najboljih i najkreativnijih te tako osvojiti vrijedne novčane nagrade. S toga, Vas ljubazno molimo da motivirate Vaše djelatnike i roditelje da se maskiraju i da sudjeluju u ovogodišnjem Balu pod maskama-, poručuju organizatori.