°C 20

Jaskanski karatisti organizirali humanitarnu akciju za nezbrinutu djecu

07.12.2018.

Vana Pocrnjić

U organizaciji Karate kluba „Jastreb“ provedena humanitarna akcija pomoći za „Kuću sv. Josipa“ za nezbrinutu djecu u Hrvatskom Leskovcu, koju vode karmelićanke Božanskog Srca Isusova.

Ova humanitarna akcija provedena je izuzetno uspješno, iznenađujući veliki broj onih koji su se sa srcem i dušom uključili, te svojom nesebičnom ljubavlju doprinijeli da se prikupi izuzetno veliki broj poklona u vidu higijenskih potrepština i slatkiša.

Osim članova Karate kluba „Jastreb“ i roditelja djece koji treniraju karate, u ovu akciju uključili su se i drugi sportski klubovi kako iz Jastrebarskog, tako i iz Bregane, Samobora i Klinča Sela, zatim građani Jastrebarskog i okolnih mjesta, Karlovčani, djelatnici Interventne policije PU karlovačke, djelatnici Parka prirode „Žumberak-Samoborsko gorje“, zaposlenici Dječjeg vrtića „Radost“ Jastrebarsko i ostali.

Posebno veselje bilo je za sve koji su došli pomoći, to što su darovi predani na blagdan Sv. Nikole, a koji je ujedno i zaštitnik Župe Jastrebarsko.

-Ovom prilikom svima nama je srce bilo ispunjeno radošću zbog uspjeha ovom humanitarnom akcijom i ponosom na sve koji su sudjelovali u njoj, te smo zbog tog osjećaja odmah dogovorili nove suradnje kako bi nastavili pomoć onima kojima je pomoć uistinu potrebna-kazali su iz Karate kluba Jastreb.(Foto: Karate klub Jastreb)