°C 24

Jaskanski stari vinjak Dvor proglašen šampionom

08.03.2019.

Redakcija

Prošli tjedan je u Splitu održan 24. međunarodni sajam GAST- vodeći gastronomsko turistički događaj u Hrvatskoj, koji već godinama okuplja sve najbolje od gastronomije, turizma, vinarstva i ugostiteljstva u funkciji razvoja turističke ponude.

Na sajmu je nastupio Jaskanski brend Dvorska vina Šoškić, koji je iznimno uspješno predstavio svoje proizvode.

U konkurenciji jakih alkoholnih pića i likera, u sklopu ocjenjivanja proizvoda Dionizijana, ukupnim šampionom proglašen je stari vinjak Dvor, koji je među posjetiteljima, a posebno ugostiteljima, izazvao pravo oduševljenje.

-Više od polovice svog života posvetio sam vinima, a posebno stvaranju ovakvog premium proizvoda. Iako sam već prije više godina bio uvjeren u vrhunsku kvalitetu našeg vinjaka, htio sam da to i struka, a posebno tržište potvrdi. Vjerujem, da je ovo samo jedno od brojnih priznanja, koje će ovaj vrhunski proizvod osvojiti u budućnosti– rekao je između ostalog Siniša Šoškić ,u čijem vinjaku brojni jaskanski gurmani već neko vrijeme sa zadovoljstvom uživaju.

Ovo je još jedna potvrda velikih potencijala jaskanskih vinara, koji se iz godine u godinu sve kvalitetnije pozicioniraju na hrvatskom i regionalnom tržištu.

Galerija slika

Jaskanski stari vinjak Dvor proglašen šampionom