°C 17

Jastrebarska norijada uz druženje i Gospodare tambura

23.05.2019.

Redakcija

U srijedu, 22. svibnja 2019. maturanti srednje škole Jastrebarsko proslavili su zadnji dan škole tradicionalnom norijadom i prijemom kod Gradonačelnika.

Više od stotinu jaskanskih maturanata, zvižducima i pjesmom po jaskanskim ulicama proslavljali su zadnji dan škole. Kako to bude svake godine, gimnazijalci, ekonomisti, trgovci i strojari obučeni u majice različitih natpisa i boja, a sa profesorima krenuli su sa svojom povorkom od škole do Strossmayerovog trga.

Predstavnici maturanata i njihovi razrednici, u pratnji ravnateljice Đurđice Lončarić, posjetili su Ured gradonačelnika gdje su ih u ime gradonačelnika grada Jastrebarskog, Zvonimira Novosela, primili njegovi zamjenici Domagoj Šlat i Stipe Bučar.

"Čestitamo vam na svemu što ste postigli do sada, a tek sada za vas počinju one prave bitke. U Gradonačelniku i u nama uvijek ćete imati potporu u vašim poslovnim, privatnim i svim drugim planovima. Pratili smo sve vaše uspjehe na natjecanjima, sportskim aktivnostima i svim projektima koje škola u suradnji s Gradom provodi. Onima koji nastavljaju školovanje želimo puno uspjeha, onima koji kreću na tržište rada želimo da što prije pronađu posao, a svima skupa želimo što više uspjeha u životu" - poručili su maturantima zamjenici gradonačelnika Stipe Bučar i Domagoj Šlat.

Nakon kratkog zadržavanja na glavnom jaskanskom trgu, maturanti su krenuli na Sajmište gdje su ih zabavljali Gospodari tambura.

Program na Sajmištu i ove je godine maturantima omogućio Grad Jastrebarsko.

 

 

Galerija slika

Jastrebarska norijada uz druženje i Gospodare tambura Jastrebarska norijada uz druženje i Gospodare tambura Jastrebarska norijada uz druženje i Gospodare tambura Jastrebarska norijada uz druženje i Gospodare tambura