°C 2

Još jedna uspješna Škola saksofona u Jaski

10.04.2018.

Redakcija

U Glazbenoj školi Jastrebarsko po jedanaesti je put organizirana Škola saksofona u Jaski.

Školu je polazilo 44-ero polaznika iz cijele Hrvatske te jedan iz Bosne i Hercegovine i dvoje iz Srbije, u dobi od 9 godina pa sve do onih koji su već i studenti muzičke akademije.Svoje znanje prenosili su im kroz četiri dana, vrsni pedagozi i umjetnici : Tomislav Žužak, Gordan Tudor, Nikola Fabijanić, Goran Jurković, umjetnička suradnica Linda Mravunac Fabijanić te ravnatelj i profesor Glazbene škole Jastrebarsko Dragutin Fabijanić.

Prvu večer u srijedu, 4. travnja u večernjim satima koncert su održali predavači, u četvrtak 5. travnja nastupio je Papandopulo kvartet, dok je petak na večer bio posvećen polaznicima škole koji su održali solistički koncert.

U subotu, 7. travnja, svi polaznici nastupili su na svečanom završnom koncertu komornih, kojom prilikom su im podijeljene i diplome.

- Zahvaljujemo se Ministarstvu kulture i Gradu Jastrebarskom koji su omogućili provođenje Škole saksofona, te svim roditeljima polaznika i djeci koji svake godine s radošću dolaze u Jastrebarsko i sudjeluju u Školi saksofona- poručili su iz Škole saksofona Jastrebarsko.

(Foto: Glazbena škola Jastrebarsko)

Galerija slika

Još jedna uspješna Škola saksofona u Jaski Još jedna uspješna Škola saksofona u Jaski Još jedna uspješna Škola saksofona u Jaski Još jedna uspješna Škola saksofona u Jaski