°C 2

"Kako se riješiti gore polovice?" za Svjetski dan kazališta

20.03.2018.

Redakcija

Povodom Svjetskog dana kazališta za djecu i mlade, Gradsko kazalište Jastrebarsko za svoju vjernu publiku priprema pravu kazališnu poslasticu. Naime, u subotu 24. ožujka bit će odigrana predstava "Kako se riješiti gore polovice?".

Gradsko kazalište Jastrebarsko ponosno je na svoju mladež, koja s jednakim žarom nastavlja rad u kazalištu, poput onog što su imale i generacije koje su im prethodile. Rezultat tog rada je i spomenuta predstava "Kako se riješiti gore polovice?", koja je već osvojila naklonost jaskanske publike.

U godini u kojoj slavi veliki jubilej, 50-tu obljetnicu postojanja, iz kazališta pozivaju sve sugrađane da bez obzira na svoje godine, dođu i uživaju u dobrom društvu jaskanskih kazalištaraca. Predstava "Kako se riješiti gore polovice?" počinje u 20 sati u jaskanskom kinu, a ulaznice po cijeni od 10 kuna mogu se nabaviti već od nedjelje, 18. ožujka u caffe baru Kino.

(Foto: Gradsko kazalište Jastrebarsko)

Galerija slika

"Kako se riješiti gore polovice?" za Svjetski dan kazališta "Kako se riješiti gore polovice?" za Svjetski dan kazališta "Kako se riješiti gore polovice?" za Svjetski dan kazališta "Kako se riješiti gore polovice?" za Svjetski dan kazališta "Kako se riješiti gore polovice?" za Svjetski dan kazališta "Kako se riješiti gore polovice?" za Svjetski dan kazališta