°C 0

Klinčaselske mažoretkinje zasluženo na Europsko

11.05.2018.

Vana Pocrnjić

Prošlog vikenda, 5. i 6. svibnja u Župi Dubrovačkoj održano je XII.državno prvenstvo mažoretkinja najstarijeg mažoret saveza Hrvatske na kojem su sudjelovale i Klinčaselske mažoretkinje.

Klinčaselske mažoretkinje su svoju općinu predstavljale u formacijskom i ne formacijskom dijelu programa kategorija štapa i palica. U jakoj konkurenciji djevojke su se vratile sa 6 odličja što je nezapamćeni uspjeh u povijesti kluba.U kategoriji palice, juniorke su osvojile zlatnu medalju,nastavivši niz od prošle godine, prvakinja Republike Hrvatske u toj kategoriji. Elizabeta Pavić, juniorski solo u istoj kategoriji je odnio srebrnu medalju. Juniorski sastav u kategoriji štap je osvojio srebrnu medalju te je time donio Klinčaselskim mažoretkinjama prvu timsku srebrnu medalju u iznimno teškoj kategoriji.

Juniorski solo,Viktorija Ječić je osvojila brončanu medalju. Kadetski sastav Klinčaselskih mažoretkinja se kvalificirao na europsko prvenstvo mažoretkinja.

Brončane medalje u ne formacijskom dijelu programa su osvojile Mia Lojen sa svojim nastupom u kadetskom solu i kadetski duo,Lea Lisec i Doria Rudar,dok se Mariela Marčinković nastupom u kadetskom solu kvalificirala također na europsko prvenstvo.

-Ovo je ogroman poticaj za daljnji rad,a iz godine u godinu naše djevojke nižu iznimne i sve veće uspjehe- kazali su Mažoret kluba Klinča Sela.

(Foto: Mažoret klub Klinča Sela)

Galerija slika

Klinčaselske mažoretkinje zasluženo na Europsko Klinčaselske mažoretkinje zasluženo na Europsko