°C 19

Kralj Fizika pjesmu posvetio svom ocu

28.08.2018.

Redakcija

Izašao je novi singl jaskanskog pjevača Marija Lončara, poznatijeg kao Kralj Fizika. Novu pjesmu naziva "Hvala tata" Marijo je posvetio svom pokojnom ocu. Riječi potpisuje sam, a glazbu Marin Seko i Dražen Zečić.

-Pjesmu sam posvetio svome tati koji je otišao prerano a bio je legenda grada Jastrebarskog ,nas fizika. Pjesmu sam napisao i spremio u ladicu ,iskreno nisam ju planirao nikada uglazbiti jer mi je bila preteška i preemotivna ,ali došla je ekipa iz Zadra u Istru -Dražen Zečić i band Banana i klavijaturista banda Marin Seko je vidio tekst kod mene i idući dan su mi napravili glazbu na tekst i natjerali me da to snimim .... Nadam se da će i Radio Jaska nekad zavrtjeti tu pjesmu ,jer eto daleko od moga kraja u Istri svi radiji su ju primili i vrte ju danas u eteru ,kao i sve moje druge pjesme – rekao nam je Kralj Fizika.

Još je jedan singl ostao do izdavanja albuma Kralja Fizike čija će promocija biti u Pazinu u poznatom klubu Magnus u listopadu ove godine.

-Pjesma se zove "Moja Dalmacija" pošto sam ja predsjednik Torcide grada Jaske i volim Dalmaciju i more, napisao sam pjesmu koja veže sjever i jug-zaključio je Kralj Fizika.

Novu pjesmu Kralja Fizika "Hvala tata" možete pogledati ovdje.