°C 3

Ljetnu igraonicu posjetio rekordan broj djece, a mogli su birati između 32 ponuđenih aktivnosti

15.07.2019.

Redakcija

Gradonačelnik Zvonimir Novosel je sa svojim suradnicima posjetio polaznike škole plivanja na bazenima u zagrebačkim Utrinama u sklopu projekta "Ljetna Igraonica". Projekt se tradicionalno već uspješno provodi 17 godina. 

Ljetna igraonica ove je godine okupila i privukla rekordan broj djece, čak preko 600. Djeca su mogla birati između 32 ponuđene aktivnosti iz sportskog, znanstvenog ili umjetničkog sadržaja.

Kroz 5 tjedana održavanja ovog projekta, u njegovu realizaciju uključile su se kao i uvijek jaskanske osnovna, srednja i glazbena škola te broji sportski klubovi i udruge s područja našeg grada, a s djecom je predano radilo više od 60 voditelja, profesora, trenera, i stručnih suradnika, a Ljetnu igraonicu Grad Jastrebarsko iz svog proračuna godišnje sufinancira sa 75 tisuća kuna. Financijsku potporu projektu daje i Zagrebačka županija.

"Našoj djeci iz godine u godinu omogućujemo kvalitetne i zabavne sadržaje za vrijeme ljetnih praznika, a to ćemo činiti i dalje! Hvala svim profesorima, trenerima i stručnim suradnicima koji su marljivo radili i pazili na našu djecu!", poručio je gradonačelnik Zvonimir Novosel.

 

Foto: Grad Jastrebarsko

Galerija slika

Ljetnu igraonicu posjetio rekordan broj djece, a mogli su birati između 32 ponuđenih aktivnosti Ljetnu igraonicu posjetio rekordan broj djece, a mogli su birati između 32 ponuđenih aktivnosti Ljetnu igraonicu posjetio rekordan broj djece, a mogli su birati između 32 ponuđenih aktivnosti Ljetnu igraonicu posjetio rekordan broj djece, a mogli su birati između 32 ponuđenih aktivnosti Ljetnu igraonicu posjetio rekordan broj djece, a mogli su birati između 32 ponuđenih aktivnosti Ljetnu igraonicu posjetio rekordan broj djece, a mogli su birati između 32 ponuđenih aktivnosti Ljetnu igraonicu posjetio rekordan broj djece, a mogli su birati između 32 ponuđenih aktivnosti Ljetnu igraonicu posjetio rekordan broj djece, a mogli su birati između 32 ponuđenih aktivnosti Ljetnu igraonicu posjetio rekordan broj djece, a mogli su birati između 32 ponuđenih aktivnosti Ljetnu igraonicu posjetio rekordan broj djece, a mogli su birati između 32 ponuđenih aktivnosti Ljetnu igraonicu posjetio rekordan broj djece, a mogli su birati između 32 ponuđenih aktivnosti