°C 11

„Ljeto u Jaski“ u još bogatijem izdanju

22.06.2018.

Redakcija

U perivoju dvorca Erdödy i ove vas godine očekuje tradicionalna turističko-sportsko-zabavna manifestacija „Ljeto u Jaski“.

Manifestacija će se održati u nedjelju, 1. srpnja, a započet će već u 10 sati kada ćete moći sudjelovati u Laser tagu-  suvremenoj taktičkoj igri koju će predstavit Paintball park Šervudska šuma te Danu otvorenih vrata DVD Jastrebarsko.

Od 12 do 18 sati na rasporedu je humanitarni maraton Društvo za sport i rekreaciju „Jastreb extreme", a od 15 sati očekuju vas mađioničarska predstava za djecu, Hopsica balonko -modeliranje balona te dječja likovna radionica.

Crveni križ će od 17 do 18:30 sati provoditi mjerenje tlaka i šećera u krvi, a u 17 sati imat ćete priliku pogledati i plesne kreacije Svetojanskih mažoretkinja.

Nastup Plesnog studija „Instinct“ zakazan je u 18 sati, a veliki koncert Grupe Joy u 21 sat.

Uz sve to djeca će moći uživati i u gumenom gradu, penjalicama, jahanju konja, vožnji kajacima po jezeru, gađanju pračkom te lukom i strijelom i brojnim drugim aktivnosti.

Organizatori manifestacije i ove godine su Centar za kulturu, Turistička zajednica i Grad Jastrebarsko koji vam pozivaju na manifestaciju te vam poručuju da ni ovo „Ljeto u Jaski“ neće proći bez bogate ponude domaćih proizvođača.