°C 8

Mali vitezovi dobili poklone

21.12.2017.

majai

Ovog je tjedna na treninzima sportske škole Mali vitez bilo puno više osmijeha i zabave nego inače. S obzirom da se bliže blagdani, mali vitezovi nagrađeni su malim, ali od srca prigodnim poklonima.

Posebno iznenađenje uz božićne poklone, bila je i podjela službenih majica USŠ Mali vitez. Pedesetak vitezova s ponosom su odjenuli i isprobali svoje nove majice koje su im podijelili njihovi strpljivi treneri kineziolozi Ana Lojen, Bruno Vađina i Marko Žalac.Posebnu zahvalu uputili su dvjema tvrtkama koje rade na području Grada Jastrebarskog, IREKS AROMA d.o.o. i KRKA – FARMA d.o.o. koje su prihvatile upućene zamolbe, te pomogle u nabavci i tiskanju majica, ali i kupnji određenih rekvizita koji vitezovi koriste na treningu.

Sportska škola Mali vitez funkcionira u sklopu Društva naša djeca Jastrebarsko, te okuplja između 50 i 60 polaznika u dobi od 4 – 8 godina.Voditelj i trener škole Marko Gvozdanović zahvaljuje se svima koji surađuju na bilo koji način u radu škole, a posebice tetama u vrtiću i ravnateljici Jadranki Stojković, roditeljima bez kojih projekt Mali vitez ne bi mogao funkcionirat, te sveprisutnoj i aktivnoj predsjednici DND Jastrebarsko, Nikolini Ribarić.

(Sportska škola Mali vitez)

Galerija slika

Mali vitezovi dobili poklone Mali vitezovi dobili poklone Mali vitezovi dobili poklone Mali vitezovi dobili poklone Mali vitezovi dobili poklone