°C -1

Megapopularne holivudske zvijezde na snimanju filma u Pisarovini

10.05.2019.

Petar Brnada

U Općini Pisarovina posljednjih dana borave nesvakidašnji gosti- dvije megapopularne holivudske zvijezde koje u ovom malenom mjestu snimaju film "The Hitman's Wife Bodyguard".

Riječ je o Salmi Hayek i Samuelu L. Jacksonu, a uz njih je u Hrvatsku stigao i također popularni glumac, Ryan Reynolds, koji skupa sa spomenutim dvojcem na društvenim mrežama promovira našu zemlju.

-Ukoliko su stanovnici Pisarovine ove subote primijetili jednu veću eksploziju u Gospodarskoj zoni, nema razloga panici, jer je to bila lokacija snimanja akcijskih scena filma u kojem su glavni glumci Salma Hayek i Samuel L. Jackson- pojasnili su iz Općine.

Iako je vladalo kišno i tmurno vrijeme, akcije na setu u subotu nije nedostajalo, a kako su otkrili iz Pisarovine, snimanje će se u Hrvatskoj nastaviti kroz cijeli svibanj.

Galerija slika

Megapopularne holivudske zvijezde na snimanju filma u Pisarovini Megapopularne holivudske zvijezde na snimanju filma u Pisarovini Megapopularne holivudske zvijezde na snimanju filma u Pisarovini Megapopularne holivudske zvijezde na snimanju filma u Pisarovini Megapopularne holivudske zvijezde na snimanju filma u Pisarovini Megapopularne holivudske zvijezde na snimanju filma u Pisarovini Megapopularne holivudske zvijezde na snimanju filma u Pisarovini