°C 2

Mlade glumačke nade za Svjetski dan kazališta

26.03.2018.

Redakcija

Gradsko kazalište Jastrebarsko odigralo je u subotu predstavu "Kako se riješiti gore polovice?". Odličan nastup mladih nada jaskanskog kazališta, publika je popratila iskrenim pljeskom koji nije jenjavao duž cijele predstave.

Organizacijom ove predstave, GKJ se uključilo u obilježavanje Svjetskog dana kazališta za djecu i mlade, 27. ožujka kojim se diljem svijeta potiče mladež da uživa u čaroliji teatra, te da joj, svojim uključivanjem aktivno pridonosi.

Za neke od glumaca bio je to prvi javni izlazak na daske koje život znače, ali su se odlično snašli u nizu životnih situacija koje je redatelj Lovro Krsnik pretvorio u još jednu kazališnu uspješnicu GKJ-a. Bila je to ujedno i prva aktivnost u godini u kojoj kazalište slavi 50.-tu obljetnicu svog postojanja.

Ovu će predstavu uskoro moći pogledati i zagrebačka publika, i to 3. svibnja, kada će predstava biti odigrana u kazalištu Trešnja.

(Foto: Gradsko kazalište Jastrebarsko)

Galerija slika

Mlade glumačke nade za Svjetski dan kazališta Mlade glumačke nade za Svjetski dan kazališta Mlade glumačke nade za Svjetski dan kazališta Mlade glumačke nade za Svjetski dan kazališta