Novosti Sport Događanja

Mladi biolozi na Eko imanju učili kako proizvoditi organski, ali i kuhati zdravo

29.10.2019. / Redakcija

U sklopu projekta „Mi jedemo odgovorno“ skupina Mladih biologa, pod vodstvom profesorice Zorice Cvanciger iz Osnovne škole Ljubo Babić posjetila je u subotu, 26. listopada 2019.g., ekološko imanje „Repro Eko“ u Volavju. Tijekom četverosatnog druženja s njihovom domaćicom i vlasnicom imanja Dragicom Repar doznali su zašto je organski proizvedena hrana najbolji izbor za naše zdravlje.

-Posjetili smo mlin, naučili razlikovati pojedine vrste žitarica i mahunarki te voća i povrća, popili prefini zeleni kašasti sok (smoothie) od svježe ubranog povrća, posadili luk, umijesili kiflice od pirovog brašna i pojeli uravnotežen veganski ručak. Sunčan dan, fina hrana, gostoljubivi domaćini, radovi u zemlji, igranje i učenje – može li bolje?!- poručuju iz škole. 

fotografije s terenske nastave/OŠ Ljubo Babić

Galerija slika

Mladi biolozi na Eko imanju učili kako proizvoditi organski, ali i kuhati zdravo Mladi biolozi na Eko imanju učili kako proizvoditi organski, ali i kuhati zdravo Mladi biolozi na Eko imanju učili kako proizvoditi organski, ali i kuhati zdravo Mladi biolozi na Eko imanju učili kako proizvoditi organski, ali i kuhati zdravo Mladi biolozi na Eko imanju učili kako proizvoditi organski, ali i kuhati zdravo Mladi biolozi na Eko imanju učili kako proizvoditi organski, ali i kuhati zdravo Mladi biolozi na Eko imanju učili kako proizvoditi organski, ali i kuhati zdravo Mladi biolozi na Eko imanju učili kako proizvoditi organski, ali i kuhati zdravo Mladi biolozi na Eko imanju učili kako proizvoditi organski, ali i kuhati zdravo Mladi biolozi na Eko imanju učili kako proizvoditi organski, ali i kuhati zdravo Mladi biolozi na Eko imanju učili kako proizvoditi organski, ali i kuhati zdravo Mladi biolozi na Eko imanju učili kako proizvoditi organski, ali i kuhati zdravo Mladi biolozi na Eko imanju učili kako proizvoditi organski, ali i kuhati zdravo Mladi biolozi na Eko imanju učili kako proizvoditi organski, ali i kuhati zdravo Mladi biolozi na Eko imanju učili kako proizvoditi organski, ali i kuhati zdravo

Podijeli