°C 5

MUP predstavlja knjigu Ivana Hodaka

14.09.2018.

Maja Peranić

U nakladništvu Ministarstva unutarnjih poslova izdana je knjiga naziva "Tonfa" autora Ivana Hodaka iz Jastrebarskog, a čija će se promocija održati u ponedjeljak, 17. rujna, u sklopu velike vježbe interventne policije MUP-a RH međunarodnog karaktera.

Knjiga govori o službenoj višenamjenskoj palici koju koristi interventna policija.

-Ona može biti zanimljiv izvor informacija za sve čitatelje koji uče rukovanje višenamjenskom palicom kako u policijskim tako i u vojnim i drugim strukturama koje budu primjenjivale ovu palicu, a tako i za one koje zanimaju razne borilačke vještine. Nadalje u knjizi je djelomično prikazan i sam način i vrsta poslova koje obavlja interventna policija – kaže autor.

Knjigu će u ponedjeljak predstavljati ministar unutarnjih poslova Davor Božinović, glavni ravnatelj policije Nikola Milina, zamjenik glavnog ravnatelja Josip Ćelić, zapovjednik Interventne policije Damir Barić, s Kineziološkog fakulteta - recenzent knjige prof. dr. dc. Hrvoje Sertić, te prof. Nino Škrabe.

Knjiga "Tonfa" će od 17. rujna biti u prodaji te će se moći nabaviti kod autora gospodina Hodaka na čiji je prijedlog odlučeno da će se sva sredstva prikupljena od prodaje donirati djeci udruge Down sindrom.

Galerija slika

MUP predstavlja knjigu Ivana Hodaka