°C -3

Nagrada COMET za jaskansku učiteljicu

14.11.2017.

majai

Zvjezdana Kurtalj, učiteljica OŠ Ljubo Babić, Područne škole Plešivica dobitnica je nagrade COMET u kategoriji nižih razreda za najbolji eTwining projekt.

Riječ je o projektu kroz koji učenici s projektnim partnerima iz Hrvatske, Španjolske, Italije, Srbije i Grčke tijekom cijele nastavne godine sudjeluju u aktivnostima koje potiču suradničko stvaranje sadržaja te razvijaju višestruke pismenosti - digitalnu, matematičku, jezičnu, komunikacijsku...

Projektom je koordinirala učiteljica Zvjezdana Kurtalj koja ga je s projektnom partnericom Brankom Pastuović prezentirala na CARNet-ovoj korisničkoj konferenciji, najvećoj konferenciji o edukaciji i obrazovanju u Republici Hrvatskoj, CUC 2017.

Nacionalna služba za podršku eTwinningu u listopadu svake godine raspisuje natječaj za dodjelu nagrada COMET za najbolje eTwinning projekte u protekloj školskoj godini. Cilj raspisivanja natječaja je promidžba aktivnosti eTwinning i programa Erasmus+, potpora registriranim korisnicima iz Republike Hrvatske i odavanje priznanja za uspješan rad na eTwinning projektima.

(foto: OŠ Ljubo Babić)