°C 20

Nagrađene najuređenije okućnice i poslovni prostori

02.01.2019.

Redakcija

Tijekom posljednjeg jaskanskog vikenda u protekloj 2018. godini održano je proglašenje te dodjela nagrada pobjednicima najoriginalnije uređenih okućnica i poslovnih prostora.

Naime, jaskanski advent ove je godine protekao u znaku anđela, a na tu temu mnogi su se Jaskanci odlučili urediti svoje okućnice ili poslovne prostore.

Oni najoriginalniji, u sklopu manifestacije „Advent u Jaski“ su i nagrađeni. Kako kažu iz Grada, pobjednica ovogodišnjeg natječaja u kategoriji okućnice je gospođa Ljilana Frdelja, koja je na kreativan način prikazala kako se od svakodnevnih uporabnih predmeta mogu napraviti figurice anđela, ostvarivši pritom, od stručne komisije, maksimalan broj bodova.

Pobjednice u kategoriji trgovačkog izloga i poslovnog prostoru su gospođa Beg te gospođa Juraj. Vlasnica cvjećarnice, Jasminka Beg, već tradicionalno pred Božić uređuje svoj izlog, a ove je godine uspjela osmisliti i prikazati pravi maleni grad anđela.

Vlasnica trgovačkog izloga P&D-a, gospođa Juraj, ručnim je radom osvojila stručni žiri u sastavu: Ljiljana Meštrić, Gordana Stupar te Anamarija Bubanović, koje su ujedno i dekoraterke ovogodišnje manifestacije, te predstavnica Turističke zajednice, Petra Masnec. Za svoj trud pobjednice su nagrađene i vrijednim nagradama - tabletima koje je za ovu prigodu donirala vlasnica jaskanske tvrtke "Tia mobiteli".

Po proglašenju, posjetitelje je u solo izvedbi zabavio i nasmijao duhoviti komičar Pedja Bajović, a na kraju subotnjeg programa održan je i koncert puhačkog kvinteta „Simply Brass“.

Foto: Grad Jastrebarsko