°C 11

Nagrađivana slovenska mažoretkinja održala seminar o tehniciranju sa štapom, u Pisarovinu stiglo 130 polaznica!

03.02.2020.

Petar Brnada

U sportskoj dvorani Pisarovina od 1. do 2. veljače održao se seminar o tehniciranju sa štapom u organizaciji Hrvatskog mažoret saveza i Klinčaselskih mažoretkinja-Podružnica mažoret klub Pisarovina.

Voditeljica seminar bila je Lana Žapčič iz Slovenije, višestruko nagrađivana za svoje nastupe na brojnim državnim, europskim i međunarodnim natjecanjima.

Kako nam otkrivaju iz Klinčaselskih mažoretkinja, polaznice seminara u Pisarovinu su stigle iz čitave Hrvatske, a bilo ih je 130.

-Ovaj seminar je od iznimne važnosti za čitav savez, a svim djevojkama želimo da usvoje što više znanja i prenesu na svoje mlađe generacije. Ovim putem zahvaljujemo Općini Pisarovina i načelniku Tomi Kovačiću na iznimnoj podršci- poručila je predsjednica Klinčaselskih mažoretkinja, Katarina Sakoman.

Galerija slika

Nagrađivana slovenska mažoretkinja održala seminar o tehniciranju sa štapom, u Pisarovinu stiglo 130 polaznica! Nagrađivana slovenska mažoretkinja održala seminar o tehniciranju sa štapom, u Pisarovinu stiglo 130 polaznica! Nagrađivana slovenska mažoretkinja održala seminar o tehniciranju sa štapom, u Pisarovinu stiglo 130 polaznica! Nagrađivana slovenska mažoretkinja održala seminar o tehniciranju sa štapom, u Pisarovinu stiglo 130 polaznica!