°C 5

Od Balkanskog špijuna, Zuhre do Laboratorija zabave pronađite na festivalu "ŽIsVI KAZALIŠTE"

21.05.2019.

Redakcija

Gradsko kazalište Jastrebarsko krajem svibnja i početkom lipnja u Domu kulture Jastrebarsko organizira šesti po redu festival „Život i smijeh“, a ovogodišnji moto festivala je „ŽIsVI KAZALIŠTE“.

Na festivalu moći ćete pronaći bogat program sadržaja, uključujući i dvije predstave u izvedbi starijeg i mlađeg ansambla Gradskog kazališta Jastrebarsko. U subotu, 25. svibnja seniori GKJ-a otvorit će ovogodišnji festival premijerom predstave „Balkanski špijun“. Provjerite što su jaskanske glumice i glumci spremali proteklih mjeseci pod palicom Mie Matasić, a predstava će tijekom festivala biti odigrana još jednom, u četvrtak, 30. svibnja.

Jaskanski glumci će tijekom ŽIS-a će odigrati svoju novu, ali već nagrađivanu predstavu "I neka vam lopatice uvijek budu naklonjene" koja će se održati u srijedu, 29. svibnja.

U programu festivala očekuju vas izvedbe i predstave Zlatana Zuhrića "Zuhre", Teatra Kerekesh, Teatra Exit, Laboratorija zabave, Satiričkog kazališta Kerempuh ali i Gradskog kazališta Jastrebarsko.

Ulaznice će se moći nabaviti u caffe baru „Kino" od petka 17. svibnja. Cijena ulaznica za večernje predstave iznosi 20 kuna, dok je za dječju predstavu, cijena ulaznice 10 kuna.

Predstavljanje festivala, tradicionalna prodaja ulaznica i promo materijala bit će održana u subotu,  25. svibnja 2018. u prijepodnevnim satima ispred jaskanske pošte. Prihod festivala bit će namijenjen u humanitarne svrhe.

Medijski pokrovitelji spomenute manifestacije su Radio Jaska, Jaska.hr, Jaskadanas i Hrvatski katolički radio. 

A kako je to bilo prošle godine provjerite u videu. 

Galerija slika

Od Balkanskog špijuna, Zuhre do Laboratorija zabave pronađite na festivalu "ŽIsVI KAZALIŠTE" Od Balkanskog špijuna, Zuhre do Laboratorija zabave pronađite na festivalu "ŽIsVI KAZALIŠTE" Od Balkanskog špijuna, Zuhre do Laboratorija zabave pronađite na festivalu "ŽIsVI KAZALIŠTE" Od Balkanskog špijuna, Zuhre do Laboratorija zabave pronađite na festivalu "ŽIsVI KAZALIŠTE" Od Balkanskog špijuna, Zuhre do Laboratorija zabave pronađite na festivalu "ŽIsVI KAZALIŠTE" Od Balkanskog špijuna, Zuhre do Laboratorija zabave pronađite na festivalu "ŽIsVI KAZALIŠTE" Od Balkanskog špijuna, Zuhre do Laboratorija zabave pronađite na festivalu "ŽIsVI KAZALIŠTE"