°C 5

Održana sjednica Skupštine Sportske zajednice: 'Istim tempom moramo nastaviti i u ovoj godini'

04.03.2020.

Petar Brnada

U Centru za kulturu Jastrebarsko u ponedjeljak je održana Izvještajna sjednica Skupštine Sportske zajednice Grada Jastrebarskog.

Kako su kazali iz Grada, u radnoj atmosferi protekla je sjednica Zajednice na kojoj su vodstvo i predstavnici sportskih udruga donijeli nekoliko odluka kojom će se osigurati neometan i normalan rad Zajednice i u 2020. godini.

Tijekom izlaganja predsjednika o radu Zajednice za proteklu godinu te nabrojanim mnogobrojnim aktivnostima udruga i Zajednice, predsjednik Domagoj Šlat istaknuo je da se istim tempom mora nastaviti i u godini koja je ispred nas. Nakon izlaganja Izvješća o radu, Financijskog izvješća i Izvješća Nadzornog odbora za 2019. godinu, ista su jednoglasno i usvojena.

Zbog neispunjenja obaveza prema Zajednici, jednoglasno je iščlanjena udruga Stolnoteniski klub Jastreb. Predsjednik Zajednice pritom je istaknuo da niti jednoj sportskoj udruzi nisu vrata zatvorena te ukoliko se bilo koja udruga ponovno aktivno uključi u sportski život Grada kroz natjecanje i rekreaciju, imat će maksimalnu potporu i suradnju u skladu s mogućnostima Zajednice.

Usvajanjem detaljne raspodjele sredstava u okviru financijskog plana završen je i postupak dodijele financijskih sredstava članicama koje su se javile na Javni poziv za sufinanciranje javnih potreba u sportu za 2020. godinu. Na temelju odluka Komisija svih 4. kategorija sportova prihvaćeni su njihovi prijedlozi te će u skladu s tom odlukom Zajednica i članice potpisati Ugovore o sufinanciranju za 2020. godinu.   

Izvor: SZGJ