°C 24

Održana skupština Nogometnog središta Jastrebarsko

11.03.2019.

Redakcija

Sala Rubin bila je proteklog petka mjesto održavanja redovne godišnje skupštine Nogometnog središta Jastrebarsko. Predstavnici nogometnih klubova sa područja Jastrebarskog, Krašića i Klinča Sela jednoglasno su podržali izvješća o radu i financijama koje je podnio predsjednik Miljenko Pavlaković.

Predsjednik je ujedno pohvalio suradnju i rad sa samim klubovima te istaknuo kako vjeruje u još bolju budućnost. Skupštini su kao gosti prisustvovali Željko Mihalj i Dalibor Meić ispred Nogometnog saveza Zagrebačke županije koji su u svojim pozdravnim govorima pohvalili rad jaskanskog Središta te suradnju sa NS Zagrebačke županije.

Upravo su se neki od plodova te suradnje bili viđeni odmah na skupštini budući je klubovima donirana sportska oprema što je pokazatelj brige o klubovima i pomoći njihovom radu. Nakon skupštine održan je prigodan domjenak i druženje. (LC)

Galerija slika

Održana skupština Nogometnog središta Jastrebarsko Održana skupština Nogometnog središta Jastrebarsko Održana skupština Nogometnog središta Jastrebarsko Održana skupština Nogometnog središta Jastrebarsko Održana skupština Nogometnog središta Jastrebarsko Održana skupština Nogometnog središta Jastrebarsko Održana skupština Nogometnog središta Jastrebarsko Održana skupština Nogometnog središta Jastrebarsko Održana skupština Nogometnog središta Jastrebarsko