°C 5

Paketi pomoći iz Jaske stigli u Vukovar

07.12.2016.

majai

Udruga policije branitelja Jastrebarsko u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Jastrebarsko provela je humanitarnu akciju prikpljanja pomoći za vukovarsku socijalnu samoposlugu "Duga". Akcija se uspješno provela u našem gradu 18. i 19. studenog, a sve prikupljeno proteklih je dana odvezeno u Vukovar.

Humanitarnu pomoć uručili su dopredsjednik Udruge Petar Gabor i gospodin Josip Lacković vlasnik tvrtke Gromel koji je obavio prijevoz prikupljene pomoći.

Podsjetimo, u humanitarnoj akciji prikupljale su se osnovne prehrambene namirnice koje nisu lako kvarljive, te osnovne higijenske potrepštine, a prikupio se 21 paket težine do 500 kilograma.

-Ovom humanitarnom akcijom željeli smo se sjetiti Vukovara i njegove žrtve na način da pomognemo onima najugroženijima i potrebitima, no to naše veliko srce i želju za pomoć drugome – poručili su iz Udruge policije branitelja Jastrebarsko zahvalivši svima koji su se uključili u akciju.

-Najveća zahvala onima koji su se odazvali na naš poziv i na taj način aktivno pomogli najugroženijim u napaćenom Vukovaru – rekli su.

(Foto: Udruga policije branitelja Jastrebarsko)