°C 11

'Plac mljac': Jaskanski sajam zdrave i domaće hrane oduševio kupce, ali i izlagače i prodavače

09.09.2019.

Petar Brnada

Prvo rujansko subotnje jutro bilo je rezervirano za zdravu i domaću hranu. Na prostoru podno Župne crkve u Jastrebarskom svoje su proizvode izložili brojni proizvođači domaće hrane.

Prekrasan ambijent dodatno uređen plodovima jeseni nikoga nije ostavio ravnodušnim. Izlagači iz Karlovačke županije, okolice Zagreba i domaći proizvođači bili su iznenađeni i oduševljeni ugodnim ambijentom, ali i potražnjom te prodajom svojih proizvoda.

Koliko je potreban sajam zdrave hrane u Jastrebarskom pokazao je izvrstan odaziv Jaskanki i Jaskanaca. Na štandovima se moglo naći zimnice, ajvara, češnjaka, paprike aronije, meda, grožđa, džemova raznih okusa, svinjske masti, domaćih kolača i štrudli te još mnogo zdravih i domaćih proizvoda.

-Zahvaljujemo svim izlagačima na povjerenju koje su nam iskazali dolaskom u naš grad, po prvi puta na „Plac mljac“, te svim posjetiteljima i kupcima na dolasku i posjeti ove nove manifestacije- poručuju organizatori.

Želja organizatora, Centra za kulturu Jastrebarsko i Organizacije Hram, je, da svaku prvu subotu u mjesecu svojim sugrađanima ponude različite domaće proizvode te najavljuju da će se sljedeći „Pljac mljac“ održati prvu subotu u listopadu, 5. 10., na istoj lokaciji.

Galerija slika

'Plac mljac': Jaskanski sajam zdrave i domaće hrane oduševio kupce, ali i izlagače i prodavače 'Plac mljac': Jaskanski sajam zdrave i domaće hrane oduševio kupce, ali i izlagače i prodavače 'Plac mljac': Jaskanski sajam zdrave i domaće hrane oduševio kupce, ali i izlagače i prodavače 'Plac mljac': Jaskanski sajam zdrave i domaće hrane oduševio kupce, ali i izlagače i prodavače 'Plac mljac': Jaskanski sajam zdrave i domaće hrane oduševio kupce, ali i izlagače i prodavače 'Plac mljac': Jaskanski sajam zdrave i domaće hrane oduševio kupce, ali i izlagače i prodavače 'Plac mljac': Jaskanski sajam zdrave i domaće hrane oduševio kupce, ali i izlagače i prodavače 'Plac mljac': Jaskanski sajam zdrave i domaće hrane oduševio kupce, ali i izlagače i prodavače 'Plac mljac': Jaskanski sajam zdrave i domaće hrane oduševio kupce, ali i izlagače i prodavače 'Plac mljac': Jaskanski sajam zdrave i domaće hrane oduševio kupce, ali i izlagače i prodavače