°C 19

Pogledajte novi spot Gospodara tambura

05.10.2016.

Nefertum IT

Novi spot jaskanskog tamburaškog sastava Gospodari tambura jučer je premjerno prikazan na CMC televiziji. Riječ je o video spotu za njihov drugi singl naslova "Lažu", a kojeg su Gospodari snimili u svom rodnom kraju.

- Pjesma govori o jednom ljubavnom paru koji je razdvojen. Odnosno razdvajaju ga glasine drugih ljudi koji o muškarcu pričaju priče koje nisu istina. Sve najlošije se o njemu priča, da je pijanica, propalica, ali samo zato kako bi ga razdvojili od njegove ljubavi. Zato se pjesma zove "Lažu". Zanimljiva je pjesma i sigurno će biti hit – tako su nam Gospodari tambura sami opisali svoju novu pjesmu.

Za lokaciju video spota odabrali su svoj rodni kraj te su kadrovi snimljeni na izletištu Kljun u Desincu te vinogradarskom imanju Braje u Lokošin Dolu.

- Prvi spot smo radilil na moru, pa onda ovim drugim prezentiramo kraj iz kojeg dolazimo. Zahvaljujemo našim prijateljima koji su nam nam izašli u susret i ustupili nam prostor kao i svim statistima i ekipi koja je sudjelovala u njegovom stvaranju – rekli su tamburaši.

gospodari4.jpg

Glazbu i tekst nove pjesme potpisuje Mario Vestić, za aranžman su zaslužni Gospodari tambura, a autor spota je Marko Zeljković-Zelja, producent je Toni Lović, a glazbena menagerica Dajana Podolski-Gračanin. U novom spotu Gospodara tambura sudjelovali su brojni statisti, između ostalog i glavna glumica Morana Papiga te Konjički klub "AS- Klinča Sela", Vinogradarska Kuća Braje Vlaškovec te Seosko Gospodarstvo Bereček.

Podsjetimo, Gospodari tambura nedavno su potpisali ugovor s diskografskom kućom Croatia Records te su za iduće ljeto najavili izlazak svog prvog albuma.

Uživajte u njihovom novom spotu i kadrovima jaskanskog kraja.