°C 17

Postanite "Mali vitez"

13.09.2017.

majai

Početkom nove školske godine, započeli su upisi 5. generacije vitezova u Sportsku školu Mali vitez. Uspješan projekt Društva naša djeca Jastrebarsko se nastavlja! Također, formira se i sportska grupa za područje općine Klinča Sela.

USŠ MALI VITEZ se provodi preko cijele nastavne godine u fondu od 70 sati, 2 puta tjedno u dvoranama dječjeg vrtića RADOST.
Programom je obuhvaćeno upoznavanje i vježbanje tehnika različitih loptačkih sportova, elementa iz gimnastike, atletike i borilačkih sportova, te primjena osnovnih (biotičkih) oblika kretanja za one najmlađe kako bi tako optimalno poticali razvoj funkcionalnih i motoričkih sposobnosti djeteta.


Jedan od glavnih ciljeva Malog viteza jest da se kroz igru i zabavne sadržaje djeci pružaju određene spoznaje o sportu i sportskim disciplinama koje postoje, te tako pobuditi interes za daljnjim bavljenjem sportom ili bilo kojom vrstom tjelovježbene aktivnosti.

Sve zainteresirane za daljnje informacije moli se, da se jave trenerici sportske škole Ani Lojen, na broj mobitela 098 911 4749 ili mail ana_lojen@yahoo.com.

Galerija slika

Postanite "Mali vitez" Postanite "Mali vitez" Postanite "Mali vitez" Postanite "Mali vitez"