°C 13

Prijavite se na besplatni dvodnevni tečaj za poljoprivrednike

12.03.2019.

Redakcija

U srijedu i četvrtak, 13. i 14. ožujka, u Centru za kulturu Jastrebarsko održat će se dvodnevni tečaj za poljoprivrednike "Osnove korištenja poljoprivrednih aplikacija i servisa" od 9 do 15 sati.

Tečaj je namijenjen svim zainteresiranim poljoprivrednicima koji se žele upoznati sa osnovama korištenja računala i interneta kako bi mogli samostalno pregledavati sadržaje od interesa poput primanja i slanja e-mail poruka, pretraživanja internetskih stranica vezanih za poljoprivredu i povezano zakonodavstvo, Agronet, ARKOD, e-građani, e-zemljišne knjige i ostalo.

Tečaj je namijenjen „početnicima“ u korištenju računala i interneta. 

 U ponedjeljak i utorak, 18. i 19. ožujka, održat će se drugi tečaj naziva  „Upravljanje financijama poljoprivrednog gospodarstva“ također u prostorijama Centra za kulturu Jastrebarsko od 9 do 15 sati.

Tečaj je koncipiran na način da obrađuje svakodnevne praktične teme i prakse koje se odvijaju na području upravljanja financija, ekonomici i međusobnim odnosima raznih financijskih instrumenata sa sustavom upravljanja PG-om. Tečaj će, pridonijeti povećanju financijske pismenosti OPG-a. 

Tečajevi su za polaznike besplatni, a financiraju se iz Programa ruralnog razvoja.

S obzirom da je broj mjesta ograničen ovdje se možete prijaviti.