°C 3

Promocija slikovnice "Jaska u abecedi" oduševila sve prisutne

25.03.2019.

Redakcija

Slikovnica „Jaska u abecedi“ nastala ja kao rođendanski poklon djece polaznika prvog i drugog razreda produženog boravka Gradu, 13. studenog 2018. Učiteljice Marija Cvetan i Martina Krcivoj sa svojim su učenicima izradile trideset likovnih radova posvećenih značajnim ličnostima te prirodnim i kulturnim znamenitostima s područja grada Jastrebarskog.Kako bi dječje radove organizirali u smislenu cjelinu, u realizaciju ovog projekta uključilo se Društvo naša djeca Jastrebarsko te je izdalo slikovnicu koju je grafički osmislila Sonja Stanković, a sve pod pokroviteljstvom Grada Jastrebarsko. Promociju slikovnice kojoj je nazočio veliki broj djece i roditelja uveličao je nastup dječjeg zbora „Hitići“ pod vodstvom Manuele Budišćak.

Podršku ovom projektu na promociji su dali i zamjenik gradonačelnika Domagoj Šlat koji je pohvalio ideju kao inovativan način na koji djeca lakše uče, te ravnateljica OŠ „Ljubo Babić“, Sanja Sertić, koja je zahvalila učiteljicama na kreativnosti i realizaciji ideje.Autori slikovnice, ali i svi prisutni, na poklon su dobili slikovnicu koja će zasigurno postati neizostavan priručnik kako za učenje abecede, tako i za učenje o gradu Jastrebarskom i o njegovim znamenitostima.

Galerija slika

Promocija slikovnice "Jaska u abecedi" oduševila sve prisutne Promocija slikovnice "Jaska u abecedi" oduševila sve prisutne